‘BRYNXZ springt er bovenuit’

01-11-2015

Afgelopen weekend hebben ruim 150 retailers het succesvolle BRYNXZ Members Event in Ruinen bezocht. De BRYNXZ boerderij onderging wederom een complete gedaantewisseling, ditmaal geheel in de sfeer van ‘Four Seasons in one day’. Het team van BRYNXZ heeft er net zo van genoten als de retailers die het event bezochten en geeft nu vol gas om alle orders te verwerken.

Het zand op de vloer van de B&B is inmiddels weer weggehaald, evenals de laag boomschors in de woonkamer en de vele sneeuwsnippers in de badkamer. Alhoewel, een aantal hardnekkige ‘sneeuwvlokken’ in de badkamer zullen de komende tijd nog wel stille getuigen zijn van het geslaagde BRYNXZ Members Event dat afgelopen weekend in Ruinen werd gehouden. Ook het weer werkte mee, zodat het door het heerlijk schijnende herfstzonnetje aangenaam vertoeven was.

Inspirerend
Yvonne Vousten van Frappant Home Fashion uit Schijndel is een van de klanten die afgelopen weekend afreisde naar het BRYNXZ Members Event in Drenthe. Het was de derde keer dat ze een huisshow van BRYNXZ bezocht. “Door naar het Members Event te komen, heb ik als retailer als eerste recht op het bestellen én uitleveren van de nieuwe collectie”, aldus Yvonne. “Daarnaast wordt de nieuwe collectie steevast in een verrassende entourage gepresenteerd. Daardoor doe ik elke keer weer de leukste ideeën op om de BRYNXZ collectie in mijn eigen winkel zo goed mogelijk te presenteren. Erg inspirerend vind ik.”

‘Stoere, rijke uitstraling’
Yvonne is erg gecharmeerd van de nieuwe collectie. “De serie Majestic bijvoorbeeld heeft die stoere, rijke uitstraling waar ik zo van houd, terwijl daarnaast ook de nieuwste trendkleuren van de zomer van 2016 in de collectie zitten”, zegt Yvonne enthousiast. “Ik ben echt gek op die authentieke, ambachtelijke sfeer van BRYNXZ. Het is precies wat ik zoek voor mijn winkel. Het past perfect bij de rest van mijn assortiment, het versterkt elkaar zelfs. Ik zie veel kopieën, maar BRYNXZ springt er gewoon bovenuit. Het merk behoudt zijn kracht en dat vinden óók mijn klanten.”