Over BRYNXZ Collections

Wouter startte in 2010 met BRYNXZ Collections. Met zijn commerciële achtergrond en een flinke portie doortastendheid zag hij de kans schoon voor een nieuw lifestylemerk. Een goede zet, want BRYNXZ Collections heeft in korte tijd Nederland compleet veroverd. Tegenwoordig krijgt Wouter versterking van creatief duizendpoot Anko. Samen met hun passionele medewerkers willen ze het merk BRYNXZ zowel in Nederland als in het buitenland verder uitbouwen.   

Ons team
BRYNXZ Collections beseft dat professionele en gemotiveerde medewerkers het belangrijkste bezit zijn van het bedrijf. Ons team met hart voor het product én de klant bepaalt het succes van BRYNXZ. Door de tomeloze inzet en uitgebreide kennis van elke medewerker is BRYNXZ niet alleen een inspirerende werkplek, maar ook een fijne businesspartner. Maak kennis met onze medewerkers!  

Zakelijk en creatieve brein
 
Wouter en Anko staan aan het hoofd van BRYNXZ Collections. Zij houden nauwlettend de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Wouter neemt daarbij voornamelijk het zakelijk deel voor zijn rekening, terwijl Anko het creatieve brein achter BRYNXZ is. Zij reizen regelmatig de wereld over op zoek naar nieuwe ideeën, materialen en kleuren die ze vertalen naar nieuwe ontwerpen voor BRYNXZ producten.

Accountmanager

Jacko is de accountmanager van BRYNXZ Collections. Hij onderhoudt intensief contact met ons klantenbestand in binnen- en buitenland. Geen ‘snelle jongen’, maar een persoonlijk betrokken professional met groot commercieel inzicht en een klantgerichte instelling. Als klant heb je bij BRYNXZ bovendien altijd een vast aanspreekpunt, dat werkt wel zo prettig!

Agent voor Belgie en Zuid-Nederland

Voor Belgie, Noord-Brabant, Limburg en Zeeland is Paul Kock het aanspreekpunt van BRYNXZ. voor advies en verkoop. Paul is een bevlogen persoonlijkheid, met veel ervaring in de branche. 

Logistiek
 
BRYNXZ Collections hecht niet alleen veel waarde aan kwaliteit, maar ook aan service en leveringsbetrouwbaarheid. Onze logistieke medewerkers Xander en Jerome zijn dan ook van onschatbare waarde voor BRYNXZ. Zij verzorgen het gehele logistieke proces tot in de perfectie.

Ondersteunend
   
Last but not least beschikt BRYNXZ Collections over de capaciteit van Kees.Hij zorgt voor de administratie en ICT. Daarnaast kan BRYNXZ tijdens hoogtijdagen, zoals bij beurzen en huisshows, rekenen op een vast clubje enthousiastelingen.