Home / Nieuws / 1 april opent BRYNXZ weer haar deuren voor de presentatie Autumn Winter 2023.

Eerste collectie Spring-Summer ligt in de winkels! 

Het ontwerpteam van BRYNXZ Collections is erin geslaagd om drie nieuwe series te ontwikkelen. Deze worden vanaf medio februari uitgeleverd aan de aangesloten retailers. De introductie van deze series vond plaats in september - oktober 2023, tijden de pre sales Spring Summer 2024 in onze showroom!

De nieuwe series konden rekenen op veel enthousiaste reacties van onze retailers; ” wat een gave kleur en stoer reliëf ” , “veel grote mooie modellen en vensterbankovalen”, “bewerking is robuust en het kleurverloop brengt spanning in het item”.

Kortom, deze series mag je niet missen.


Stone Black

Een bewerking van verschillende soorten zand met klei, geven na het bakproces bijzonder een kleurverloop, van licht gris naar antraciet en een heel geraffineerd reliëf. Geen item is hetzelfde, telkens een verrassing hoe het uit de oven komt.

Maar geloof ons; telkens weer een sieraad voor jouw interieur.

 

Limestone

Deze serie kent ook een spannend kleurverloop, dat ontstaat door een chemische reactie in de oven. De lichte zandkleur heeft grijze ondertonen die licht doorschijnen.

Geen enkel item is identiek, dus stuk voor stuk “uniek”.

Bewonder deze serie snel in de winkel en je raakt niet uitgekeken.

 

Ancient Soil

Voor degene die de Stone Black en Limestone net wat te spannend vinden, vindt in Ancient Soil een heel goed alternatief. Deze overwegend grote potmodellen, zijn handmatig geschilderd. De collectie is hierdoor homogeen en eigenlijk in ieder interieur goed toepasbaar.

Het is vooral goed gebruiksaardewerk


Wil je deze collectie ook ontdekken? Bekijk dan de brochure op deze site of ga vanaf half februari naar één van onze verkooppunten om het live te kunnen bewonderen. 

Vind een retailer bij jou in de buurt.