Home / Over ons

Nostalgie en vernieuwing

Wouter startte in 2010 met BRYNXZ Collections. Met zijn commerciële achtergrond en een flinke portie doortastendheid zag hij de kans schoon voor een nieuw lifestylemerk. Een goede zet, want BRYNXZ Collections heeft in korte tijd Nederland compleet veroverd..

Vanaf 2014 heeft BRYNXZ een flinke boost gekregen door de inbreng van creatieve duizendpoot Anko. Van het ontwerpen van commerciële en samenhangende collecties, tot fotografie en van showroom inrichting tot klantadvisering, is hij van alle (creatieve) markten thuis. Samen met een bevlogen team willen ze het merk BRYNXZ zowel in Nederland als in het buitenland nóg verder uitbouwen.    

.

Over BRYNXZ Collections

Een populair cadeau 

BRYNXZ producten zijn origineel, stoer en sober. De woonaccessoires vallen in de smaak bij een breed publiek. Hierdoor zijn onze woondecoraties niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven, maar ook een ander. BRYNXZ past namelijk bij elke stijl, in elke omgeving.

Authentiek

Ons doel is om authentiek te blijven. Voorop lopen qua kwaliteit, stijl en kleur, maar nimmer onze kernwaarden uit het oog verliezend. Authenticiteit waarborgen we door de gehele collectie zelf te ontwerpen. Naast compleet nieuwe series, vullen we bestaande series aan met nieuwe items. Hierdoor passen de collectiestukken van BRYNXZ moeiteloos bij elkaar.

Ons team

BRYNXZ Collections beseft dat professionele en gemotiveerde medewerkers het belangrijkste bezit zijn van het bedrijf. Ons team met hart voor het product én de klant bepaalt het succes van BRYNXZ. Door de tomeloze inzet en uitgebreide kennis van elke medewerker is BRYNXZ niet alleen een inspirerende werkplek, maar ook een fijne businesspartner. Maak kennis met onze medewerkers:

Wouter

Wouter is verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen. Daarnaast, onderhoudt hij het klantencontact en neemt hij de gehele inkoop voor zijn rekening. Bovendien is hij mede verantwoordelijk voor de collectionering, voornamelijk vanuit technisch en logistiek perspectief.

Anko

Anko reist regelmatig de wereld over op zoek naar ideeën, materialen en kleuren die vertaald worden naar frisse ontwerpen voor de steeds vernieuwende collecties van BRYNXZ. Het gehele creatieve proces, van collectionering tot de aankleding van de showroom, is zijn verantwoordelijkheid. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor alles wat met fotografie te maken heeft.

Jacko

Jacko onderhoudt intensief contact met onze klanten in zowel binnen- als buitenland. Geen ‘snelle jongen’, maar een persoonlijk betrokken professional met een groot commercieel inzicht en een klantgerichte instelling. Daarnaast is hij onze expert op het gebied van ICT. Jacko schuwt geen enkele uitdaging; hij bijt vast en heeft voor alles een oplossing.

Logistiek

Xander verzorgt samen met Jerome en Michael het gehele logistieke proces tot in de puntjes. Geen pallet te hoog en geen zending te groot. Als de nummers 14 van de BRYNXZ ontgaat hen niets, zodat er met elke levering gescoord kan worden. Plannen en deskundig verpakken, beheersen deze krachtpatsers als geen ander.

Jet en Suuz

Mooi wezen en opzitten; onze fotomodellen presteren het steeds opnieuw om de collectie nóg beter tot haar recht te laten komen. Bovendien ontvangt geen ander teamlid onze klanten met meer enthousiasme als dit tweetal. Jet en Suuz zijn de boegbeelden van BRYNXZ!