Home / Over ons

Nostalgie en vernieuwing


Wouter startte in 2010 met BRYNXZ Collections. Met zijn commerciële achtergrond en een flinke portie doortastendheid zag hij de kans schoon voor een nieuw lifestylemerk. Een goede zet, want BRYNXZ Collections heeft in korte tijd Nederland compleet veroverd. Tegenwoordig krijgt Wouter versterking van creatief duizendpoot Anko. Samen met hun passionele medewerkers willen ze het merk BRYNXZ zowel in Nederland als in het buitenland verder uitbouwen.     

De naam BRYNXZ is een knipoog naar de brink: het centrale dorpsplein uit vervlogen tijden. Een plek met reuring, van handel en wandel en waar lief en leef werd gedeeld. BRYNXZ combineert het beste van toen met het mooiste van nu. Wij staan voor nostalgie en vernieuwing, iets ouds en nieuws. Dat zie je terug in onze naam, onze producten en in onze filosofie.

Over BRYNXZ Collections

Een populair cadeau 

BRYNXZ producten zijn origineel, stoer en sober. De woonaccessoires vallen in de smaak bij een breed publiek. Hierdoor zijn onze woondecoraties niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven, maar ook een ander. BRYNXZ past namelijk bij elke stijl, in elke omgeving.

Authentiek

Ons doel is authentiek te blijven. Voorop lopen qua kwaliteit, stijl en kleur, maar nimmer onze kernwaarden uit het oog verliezend. Authenticiteit waarborgen we door de gehele collectie zelf te ontwerpen. Hierdoor passen de collectiestukken van BRYNXZ moeiteloos bij elkaar - zoals de bomen op de brink…

Ons Team

BRYNXZ Collections beseft dat professionele en gemotiveerde medewerkers het belangrijkste bezit zijn van het bedrijf. Ons team met hart voor het product én de klant bepaalt het succes van BRYNXZ. Door de tomeloze inzet en uitgebreide kennis van elke medewerker is BRYNXZ niet alleen een inspirerende werkplek, maar ook een fijne businesspartner. Maak kennis met onze medewerkers!  

Wouter

Wouter is verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen, onderhoudt het klantencontact en de gehele inkoop neemt hij voor zijn rekening. Daarnaast is hij mede verantwoordelijk voor de collectionering, meer vanuit technisch en logistieke perspectief.

Anko

Anko reist regelmatig de wereld over op zoek naar nieuwe ideeën, materialen en kleuren die ze vertalen naar nieuwe ontwerpen voor de telkens vernieuwende collecties van BRYNXZ. Het gehele creatieve proces, van collectionering tot aankleding van de showroom is zijn verantwoordelijkheid. Ook de gehele fotografie is telkens weer een uitdaging voor hem en met resultaat!

Jacko

Jacko onderhoudt intensief contact met ons klantenbestand in binnen- en buitenland. Geen ‘snelle jongen’, maar een persoonlijk betrokken professional met groot commercieel inzicht en een klantgerichte instelling. Ook geen enkel ICT-vraagstuk gaat Jacko te ver. Hij bijt zich er in vast en lost het op.

Logistiek

Xander verzorgt samen met Jerome en Michael het gehele logistieke proces tot in de perfectie. Geen pallet te hoog geen zending te groot. Niet uit Brussels, maar wel de muscles. Als de nummers 14 van de Brynxz ontgaat hen niets zodat er met elke levering gescoord kan worden. Plannen en deskundig verpakken, beheersen deze krachtpatsers als geen ander.

Jet en Suuz

Mooi wezen en opzitten. Onze fotomodellen presteren het steeds opnieuw om de collectie nog beter tot haar recht te laten komen. Geen ander teamlid ontvangt je met zoveel enthousiasme als dit tweetal. Jet en Suuz zijn de boegbeelden van BRYNXZ!