Home / Collecties


Onze collecties

Majestic Vintage, -Black of -Brown

Nostalgie gecombineerd met een strakke vormgeving zorgen voor een tijdloze hedendaagse uitstraling. Van lamp tot kandelaar en van kruik tot vensterbankplanter voor ieder interieur is er wel iets te vinden.

Industrial-Vintage, -Black of -Black Gold

Serie met een industiële uitstraling, met veel bezieling en ruig afgewerkt. Sober, stoer en tijdloos; the perfect imperfection pur sang! Met deze serie kun je eindeloos combineren.

Jewel and Matt White

Strak vormgegeven met een matte uitstraling. Het Matt White en de juist verschillende kleurnuances van de Jewel finisch maken dat deze serie het combineren met bestaande elementen in het interieur tot een nieuwe standaard verheft. Vasen, kruiken, potten en schalen om eindeloos mee te combineren. Een serie die in de toekomst nog veel te bieden gaat hebben.

Spiegels

De spiegels van Brynxz zijn een eyecatcher in ieder interieur. De sierlijke lijsten vol Karakter zorgen voor spiegels waar minimaal altijd een glimlach in te zien is.

Lighting

Kruiklampen in veel maten en modellen, zijn ooit het vertrekpunt geweest van BRYNXZ Lighting. Enkele jaren geleden is deze collectie fors uitgebreid met ballusterlampen en industrieel vormgegeven metalen lampen.

Kaarsen

De collectie BRYNXZ kaarsen mag ook niet ontbreken. Een kleurenpallet waar iedere pauw jaloers op zou zijn. Standaard maten rustieke kaarsen maar ook seizoensgebonden 3D kaarsen. Van dennenappels, kerstbomen, tot tulpen, rozen en schaapjes.

Artificials

Ieder seizoen weer een selectie bloemen en takken passend bij onze collectie. Gebruik de bushes en takken om de planters mooi op te vullen. Vaak niet van echt te onderscheiden. Ieder seizoen verrassen we weer met items die naadloos bij het betreffende seizoen aansluiten.

1 / 14