BRYNXZ Collections video's

BRYNXZ Collections besteedt veel zorg aan haar producten, maar ook aan de communicatie rond deze producten. Door aansprekende teksten, beelden en films willen we onze boodschap (‘de wereld mooier maken’) naar jou overbrengen.

Geniet van onderstaande video’s!

____________________________________________________________________________________________

Tijdens de (ver)Huisshow in oktober 2016 is deze presentatie van de nieuwe Spring/Summer 2017 collectie opgenomen. Geniet van deze nieuwe artikelen die binnenkort in de winkel liggen.

 

 

 

Op de Farm Fair 2016 zijn weer vele nieuwe en verrassende producten te zien geweest. Om het geheugen weer even op te frissenen weer opnieuw warm te lopen de volgende video:

 

 

 

Benieuwd wat BRYNXZ Collections in 2016 voor jou in petto heeft? Check dan onderstaande video. Dit filmpje is gemaakt tijdens het afgelopen BRYNXZ Members Event en laat de nieuwe Spring/Summer 2016 collectie zien.

 

Wat betekent BRYNXZ voor jou? Wij vroegen het aan een paar van onze grootste fans (onze retailers) en de directie van BRYNXZ Collections. 

 

BRYNXZ Collections was in 2013 te gast bij LifestyleXperiencePlus op RTL4. Heb jij de uitzending toen gemist? Niet getreurd! Klik voor meer uitleg over onze filosofie van BRYNXZ en de prachtige beelden op onderstaande video!